Beste wandelvrienden,

Op onze volgende Hiker Online groepshike zijn we van plan om naar de Veluwe te gaan. Op deze groepsreis is ons uitgangspunt dat we gedurende het weekend een wandeling willen maken van punt A naar B naar C.

Op punt A zullen we op vrijdag onze auto’s parkeren en daarna naar punt B, ons 1e overnachtingsadres, lopen. Op zaterdag zullen we een mooie wandeling maken en naar ons 2e overnachtingsadres, punt C, lopen. Overnachten doen we op een binnenlocatie. En op zondag, onze laatste wandeldag, willen we weer naar onze parkeerplaats teruglopen alwaar ieder zijn weg naar huis zal vervolgen.

Wij hebben onze route dit keer zo uitgestippeld dat we door een bepaald bosgebied willen lopen en we hebben de betreffende boswachter van Staatsbosbeheer bereid gevonden om ons iets te komen vertellen over de flora en fauna in zijn natuurgebied.

Wij hopen met elkaar weer een mooie tijd in de natuur te gaan beleven en zien ook uit naar de ontmoeting met elkaar. Heb je ook zin om (weer) mee te gaan? Geef je dan zo snel mogelijk op via onze contactpagina of stuur een e-mail naar ons info@hikeronline.nl adres.

Verdere details betreffende verblijf en andere zaken volgen na aanmelding.

Graag tot ‘hikes’!

Hiker Online

NB – Woensdag, 27-06-2018 – We merken dat er nogal wat interesse is in onze activiteiten. Om onze groep niet te groot te laten worden hebben we besloten om een maximum aantal deelnemers in te stellen. Dit om praktische en werkbare redenen en om het persoonlijke aspect binnen de groep te behouden. We willen eventuele deelnemers daarom adviseren om niet te lang te wachten met opgave. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

(Foto: via https://pixabay.com/ – Behalve op de Veluwe komt het damhert ook in andere gebieden in Nederland voor, en zelfs in diverse delen van de wereld.)

Meerdaagse hike Natuurgebied De Veluwe, 5 t/m 7 oktober 2018
Tagged on:                             

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.