Beste Wandelvrienden,

Gisteren was het zo ver. Onze eerste Hiker Online daghike! Na een eerste kennismaking met elkaar en wat koffie en huishoudelijke mededelingen, in het Buitencentrum Drents-Friese Wold in Appelscha, begonnen we met onze 20+ km wandeling. We waren met een groep van 22 deelnemers. Een grote groep dus het was even wennen en kijken hoe het zou uitpakken op zo’n wandeling.

We boften met het weer en na de benen een paar km ingelopen te hebben kregen we de smaak te pakken. Met 2x een pauze tussendoor waren we uiteindelijk rond een uur of vijf weer terug bij het buitencentrum. We hebben met elkaar de dag afgesloten met een etentje in Restaurant de Bosberg waarna ieder weer richting huis vertrok.

Lijkt het je ook leuk om een keer met ons mee te gaan? Geef je dan op voor één van onze activiteiten. We zien ernaar uit je te ontmoeten.

Tot hikes!

Hieronder de route die we gelopen hebben in Sportstracker en de mooiste foto’s van de tocht. Dank allemaal voor jullie bijdragen.

De route

Zaterdag 6 april 2019 – Natuurreservaat Drents-Friese Wold

De foto’s

Daghike Drents-Friese Wold, zaterdag 6 april 2019
Tagged on:                                                     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.