Beste wandel -en outdoorvrienden,

Van vrijdag t/m zondag 11,12 en 13 september willen we een meerdaagse mannen hike organiseren in de Eifel in Duitsland. De Eifel is het oostelijke deel van het middelhoog plateau Eifel-Ardennen en ligt ten noorden van de Moezel en ten westen van de Rijn.

Het grootste deel van dit gebied ligt in Duitsland en een klein deel ligt in België, in de Oostkantons. Het Duitse deel van Eifel ligt in de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts. Het plan is om op vrijdag, zaterdag en zondag vanuit onze verblijfslocatie in de deelstaat Noordrijn-Westfalen 3 mooie wandeltochten te organiseren.

We keren na iedere hike telkens terug op ons overnachtingsadres. Lijkt het je leuk om je voor deze meerdaagse hike op te geven dan horen we graag van je. We proberen de kosten vanzelfsprekend zo laag mogelijk te houden en adviseren deelnemers om te carpoolen.

Of heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Details betreffende het weekend volgen vanzelfsprekend na opgaaf en ruimschoots voor vertrek.

Misschien en graag tot hikes!

NB Wees er snel bij. VOL=VOL 🙂. I.v.m. de aangescherpte COVID-19 maatregelen hebben we een maximum gesteld aan het aantal deelnemers. Op dit moment (d.d. 3-9-2020) is er nog plaats voor 1 deelnemer.

_ _ _ _

Afbeelding van TeeFarm via Pixabay

Meerdaagse hike Eifel (Duitsland), 11 t/m 13 september 2020
Tagged on:                         

Geef een reactie