Beste wandelvrienden,

A.s. zaterdag 26 juni organiseert Aad voor de mannen een daghike op de Utrechtse Heuvelrug. In deze omgeving kun je heerlijk wandelen. Plan is om de NS-wandeling Driebergen-Zeist/Maarn te lopen. Lengte van de wandeling is 14 km. Bij station Driebergen-Zeist is een P+R garage waar een auto veilig kan staan, kosten zijn ongeveer een euro per uur. 

Het bijzondere aan deze wandeling is dat’ie de volgende plekken aandoet: Landgoed Bornia, Landgoed Heidestein, Austerlitz en de Oude Postweg. In het landgoed Bornia wisselen bos, heide en zandverstuivingen elkaar af. Het tweede gedeelte van de wandeling gaat een stukje door boswachterij Austerlitz. 

Heb je ook zin om mee te gaan? We verzamelen tussen 10.45 en 11 uur bij station Driebergen-Zeist.

S.v.p. zelf een lunchpakket meenemen. De wandeling is grotendeels op onverharde paden dus zelf neem ik mijn stokken mee. Na 8 km kunnen we een terrasje pakken in Austerlitz, de lunch hebben we dan al binnen. In Maarn pakken we de sprinterttein terug naar Driebergen-Zeist.

I.v.m. het EK-voetbal om 18 uur gaan we vanuit Driebergen gauw weer naar huis 🏡.

Let op: kom op tijd want om 11 uur vertrekken we. 

Aad

Daghike NS-wandeling Utrechtse Heuvelrug – Driebergen/Zeist/Maarn, zaterdag 26 juni
Tagged on:                 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.