Eindelijk was het zover. Na een paar maanden van uitstel in verband met de grote C maar ook vanwege de weersverwachtingen, mochten de Ladies eindelijk weer hun schoenen veteren. Het stond al een tijdje vast dat we graag wilden gaan wandelen bij de Oostvaardersplassen. Maar helaas mag je daar niet lopen, enkel en alleen in ‘t Oostvaardersveld maar daar zijn de routes te kort! Dus zochten we verder en kwamen in de app WandelZapp de route Groene Wissel Lelystad Hollandse Hout tegen van 14km. Halverwege deden we wel ‘t buitencentrum van ‘t Oostvaardersveld aan waar we onze route onvoorzien verlengden door toch nog even een stuk van een route aldaar te lopen. Na onze lunch liepen we weer terug terwijl het zonnetje meer en meer doorbrak. Geen paraplu nodig gehad dus, maar ook geen zonnebrandcrème. Uiteindelijk overtroffen sommigen van ons zichzelf door toch nog de 20km aan te tikken! Na een welverdiend ijsje keerden we weer huiswaarts! Het was een heerlijke dag en wat leuk dat we weer twee nieuwe aanhakers hadden! 

 

Lady’s daghike Oostvaardersplassen, zaterdag 10 juli 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.