Beste vrienden,

Afgelopen donderdag en vrijdag hebben we Wijk bij Duurstede bezocht en het rondje ‘Highlights van Wijk’ gelopen. Wat een leuke plaats is dat zeg. Erg gezellig en we boften met het weer. De afstand die je loopt is zo’n 8 km. Prima te doen. 

Op de website van VVV Kromme Rijnstreek is veel te ontdekken en te doen voor Hike & Outdoor enthousiastelingen. Voor een impressie van deze route, het downloaden van het gpx-bestand en de highlights die je tegenkomt kun je het beste deze pagina bezoeken. Alle details die nodig zijn om de wandeling een keer te maken vind je daar.

Hotelletje boeken en de volgende dag een mooie fietstocht maken is ook een aanrader … 😉

Voor een impressie van de rondwandeling hieronder wat foto’s.

Tot hikes!

Highlights van Wijk, donderdag 29 juli 2021
Tagged on:                 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.